LEEF JE LIJF ! De Luxe

 

Deze stage rijgt dans aan verbindende communicatie. 

Datum: zondag 11 juli tot zaterdag 17 juli 2021
start om 
15u zondag,en ronden af op zaterdag om 16u.

Plaats: Auberge de L’Aube, Route des Granges 5, 10210 Cussangy

​​Inhoud: Auberge de ‘l Aube is de plek om leef je lijf! ten volle te beleven. Verwacht je aan een combinatie van dansen, praten, schrijven en vakantie nemen. 
Voor de middag en in de late namiddag is er een sessie, na de middag een lange pauze waarin je vrij bent om te rusten of erop uit te trekken in de omgeving. 
We dansen en praten. We praten en dansen. We delen wat er in ons leeft in dans en woord. 
Het helpt je bewust worden en groeien. 
Je kijkt op een milde manier naar jezelf en de ander en krijgt een taal aangereikt die je helpt verwoorden wat er in je leeft.
Door stil te staan bij je eigen behoefte communiceer je helder en kom je dichter bij je lijf.


Doelgroep: voor mensen met of zonder ervaring, met of zonder schroom en vooral veel zin om even de diepte in te duiken. Je doet mee vanuit je eigen fysieke mogelijkheden.

Docenten: Suzanne en Bernadette Gysels ontmoetten elkaar in 2015 in een dansproject. Ze volgden nog vele andere stages  bij elkaar. De interesse was gewekt. 
Suzanne begeleidt je in de dans. Ze vertrekt van hedendaagse dans en improvisatie en begeleidde tal van stages in binnen en buitenland. Ze staat bekend om haar veilige aanpak.

Ik ondervond de voorbije jaren dat verbindend communiceren me ondersteunt bij de uitdagingen van het leven. Dans biedt me de ruimte om emoties te kanaliseren, om mijn lichaam aan het woord te laten en in het nu te zijn. Voor mij werkt dans als een meditatie. Mijn denken vond rust dankzij verbindend communiceren zoals ik het bij Bernadette meemaakte. Ik kreeg terug mijn energie en mijn goesting.

Bernadette begeleidt de verbindende communicatie. Ze bundelt haar werk in Ruimte voor Verbinding en heeft jarenlange ervaring. Ze staat garant voor een veilige en heldere aanpak.
Samen hebben ze zin om op een speelse manier te werken naar bewust worden.

Wat ik vanbinnen ervaar, leerde ik verbindend te verwoorden. Daardoor groeit mijn empathie voor anderen. Mijn passie is mensen hierin inspireren. Het dansen begeleid door Suzanne geeft er een zeer waardevolle extra dimensie aan. Beleving en beweging worden één! “Leef je lijf” staat voor de bevruchting van dans en verbindend communiceren. 

Prijs: 
995 €/pp all-in (behalve vervoer)
895 €/pp early bird
1095 €/pp voor éénpersoonskamer (slechts 1 éénpersoonskamer)
695 €/pp deelname met tentje
(Prijzen zijn incl. BTW voor partikulier en excl. BTW voor een bedrijf)
(voorwaarde om in een tentje deel te nemen : bij volledige bezetting van de kamers)

Aanmelding: Vanwege de onduidelijke maatregelen in de toekomst is officieel inschrijven nog niet nodig/mogelijk.
Als je je gegevens achterlaat onder de knop ‘Ik heb interesse’, dan houden wij je als eerste op de hoogte als het licht op groen staat om deze boeiende en speelse workshopvakantie te laten doorgaan.