ZOMERSTAGE ‘LEEF JE LIJF’

 

vijfdaagse cursus die de link legt tussen dans en verbindende communicatie. 

Datum: vrijdag 21 tot dinsdag 25 augustus 2020, telkens van 10u tot 17u                                                                                   
Plaats: De Stal , Laarstraat 24 in Ranst
Aantal deelnemers: omwille van de maatregelen rond fysieke afstand werken we met maximum 10 deelnemers
Prijs: 475€ standaardtarief / 500€ plustarief / 450€ verminderingstarief inclusief overheerlijke lunch
          
Inhoud:
Suzanne: Ik ondervond de voorbije jaren dat verbindend communiceren me ondersteunt bij de uitdagingen van het leven. Dans biedt me de ruimte om emoties te kanaliseren, om mijn lichaam aan het woord te laten en in het nu te zijn. Voor mij werkt dans als een meditatie. Mijn denken vond rust dankzij verbindend communiceren zoals ik het bij Bernadette meemaakte. Ik kreeg terug mijn energie en mijn goesting.
Bernadette: Wat ik vanbinnen ervaar, leerde ik verbindend te verwoorden. Daardoor groeit mijn empathie voor anderen. Mijn passie is mensen hierin inspireren. Het dansen begeleid door Suzanne geeft er een zeer waardevolle extra dimensie aan. Beleving en beweging worden één! “Leef je lijf” staat voor de bevruchting van dans en verbindend communiceren. 


Wil je jezelf verwennen?
Wil je speelruimte vinden?
Dan is deze cursus iets voor jou.

We dansen en praten. We praten en dansen. We delen wat er in ons leeft in dans en woord.
Het helpt je bewust worden en groeien.
Je kijkt op een milde manier naar jezelf en de ander en krijgt een taal aangereikt die je helpt verwoorden wat er in je leeft.
Door stil te staan bij je eigen behoefte communiceer je helder en kom je dichter bij je lijf.

Suzanne begeleidt je in de dans. Ze vertrekt van hedendaagse dans en improvisatie en begeleidde tal van stages in binnen en buitenland. Ze staat bekend om haar veilige aanpak.
Bernadette begeleidt de verbindende communicatie. Ze staat bekend voor haar veilige en authentieke aanpak.

Bernadette bundelt haar werk in Ruimte voor Verbinding.
Samen hebben ze zin om op een speelse manier te werken naar bewust worden.

Doelgroep: voor mensen met of zonder ervaring, met of zonder schroom en vooral veel zin om even de diepte in te duiken. Je doet mee vanuit je eigen fysieke mogelijkheden.
Docenten: Suzanne en Bernadette Gysels. Ze leerden elkaar kennen tijdens een choreografieproject van Suzanne en werden nieuwsgierig naar elkaars werk. Suzanne volgde intussen verbindende communicatie bij Bernadette: de tweedaagse intro, de vijfdaagse verdieping en vervolgtrajecten van drie en nog eens twee dagen. Spreken en dansen leek hen een logische stap in hun werk. Ze krijgen er steevast energie van. Heerlijk!